De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de...
Bekijk uitzending
Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een...
Bekijk uitzending
Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter...
Bekijk uitzending
Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhuparuw...
Bekijk uitzending
Sanne en Arno ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt aan tafel...
Bekijk uitzending
De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers. Deze uitzending van het programma De Wereld van Smaak met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 10 januari door RTL4.
Bekijk uitzending
Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri...
Bekijk uitzending
Sanne en Arno verdiepen zich in voedselverspilling. Wat kun je doen met oud brood, overgebleven ingrediënten en gek uitziende groente en fruit? Chef-kok Pepijn Schmeink en tafelgast Chantal Engelen vertellen er meer...
Bekijk uitzending