Winston Post en Ed Hoogendijk strijken neer op het Rabarber Festival in Heide. Winston komt alles te weten over het fruitigste product onder groentesoorten. Ed laat zien hoe je rabarber kunt verwerken in een volwaardige...
Bekijk uitzending
Winston Post en Ed Hoogendijk reizen af naar Schmidt Zeevis in Rotterdam. Terwijl Ed gaat barbecuen, maakt Winston een uitstapje naar Bemmel waar hij alles te weten komt over de Hollandse aubergine. Ed Hoogendijk was...
Bekijk uitzending
Winston Post ontdekt twee oer-Hollandse pareltjes: koolzaadolie en de oranje paprika. Ed Hoogendijk verwerkt deze ingrediënten in een vitaminerijk gerecht. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland Proeft...
Bekijk uitzending
Winston Post en Ed Hoogendijk reizen af naar een teler in Limburg, die de l´Amuse-tomaat teelt. Terwijl Ed een heerlijk gerecht klaarmaakt, brengt Winston een bezoek aan een gezonde sportkantine. Ed Hoogendijk was in...
Bekijk uitzending
Winston Post en Ed Hoogendijk trappen af in kaasstad Gouda. Terwijl Ed een traditioneel gerecht bereidt, maakt Winston een uitstapje naar Limburg. Daar komt hij alles te weten over de koning onder de groenten: de...
Bekijk uitzending
Winston Post maakt een reis door het menselijk lichaam en ontdekt waarom eieren goed voor je zijn. Ed Hoogendijk sluit het seizoen af met een verrassend gerecht, bomvol Hollandse tomaten. Ed Hoogendijk was in deze...
Bekijk uitzending
Vanuit het historische centrum van Delft maakt Ed Hoogendijk een gezond preigerecht klaar. Winston Post brengt samen met een groep basisschoolleerlingen een bezoek aan Kokkerelli, waar zij de wondere wereld van voeding...
Bekijk uitzending
Aardbeien plukken en paling roken: dat is wat Winston Post te doen staat. Ed Hoogendijk staat voor de uitdaging om deze twee Hollandse producten te verwerken in één gerecht. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Winston bezoekt een basisschool, waar hij samen met de leerlingen lunchtrommels gaat opfleuren. Ed zet een kleurrijk en kindvriendelijk gerecht met gele courgette op tafel. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Ed en Winston staan met hun voeten in de aarde bij een rabarberkwekerij. Winston gaat op zoek naar oud-Hollandse recepten en Ed laat zien op welke manieren je rabarber kunt bereiden. Ed Hoogendijk was in deze...
Bekijk uitzending
Het is de week van de Hollandse paprika. Terwijl Ed gaat barbecuen met groenten, geeft Winston een sportkantine een gezonde make-over. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland Proeft deskundige. De...
Bekijk uitzending
Het is de week van de tomaat. Ed verwerkt Hollandse tomaten in een gezond Spaans gerecht. Winston heeft afgesproken met Leontien van Moorsel, die alles vertelt over haar gezonde eetpatroon. In deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Ed gaat aan de slag met het kleine broertje van de komkommer: de snackkomkommer. Terwijl Ed laat zien hoe veelzijdig dit product is, onderzoekt Winston of snackgroente in de smaak valt bij werkend Nederland. Ed...
Bekijk uitzending
Winston en Ed trappen het seizoen af bij een Limburgse aspergeteler. Terwijl Winston alles ontdekt over het witte goud, maakt Ed een verrassend aspergegerecht klaar. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland...
Bekijk uitzending
Winston ontdekt hoe aubergines geteeld worden en dat de aubergine een gezond en veelzijdig product is, waarmee je eindeloos kunt variëren. Lisa geeft handige bereidingstips en maakt een heerlijk mediterraans gerecht. ...
Bekijk uitzending
Deze week staat in het teken van de Hollandse paprika. Lisa zet een heerlijk gerecht op tafel waar bijna alle paprikasoorten in voorkomen. Winston gaat ondertussen op onderzoek uit in een kas waar paprika s duurzaam...
Bekijk uitzending
Winston en Lisa openen het nieuwe seizoen in een cherrytomatenkas. Terwijl Lisa een lekker gerecht aan het bereiden is, ontdekt Winston het verhaal achter de Hollandse cherrytomaat. Van zaadje tot plant en van plant tot...
Bekijk uitzending
Ed gaat aan de slag met een groente die te weinig gebruikt wordt in de Hollandse keuken: de venkel! Winston bezoekt een ziekenhuis dat werkt met een bijzonder voedselconcept. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Ed en Winston laten zien hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden met een klein budget. Daarnaast komt Winston alles te weten over een budgetvriendelijke groentesoort: de prei. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van...
Bekijk uitzending
Ed en Winston zijn in de provincie Noord-Holland, op een van de Waddeneilanden: Texel. Dat eiland staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, mooie natuurgebieden en, niet te vergeten, de zeehonden! Winston gaat ook...
Bekijk uitzending
Wat is de link tussen Gelderland en Noorwegen? Zalm! In Noorwegen wordt de zalm gekweekt die in Gelderland wordt gerookt. Winston ontdekt waarom de zalm juist uit Noorwegen komt. Ook bezoekt hij de ondergrondse...
Bekijk uitzending
Winston is in Zuid-Holland, de provincie met een van de grootste havens ter wereld: Rotterdam. Naast het feit dat Rotterdam een belangrijke stad is voor de import en export van producten, is het ook een leuke stad voor...
Bekijk uitzending
Winston is in Noord-Brabant, de provincie waar het telen van frambozen en aardbeien vroeger een typische aangelegenheid was. De grond daar is perfect voor het telen van babyleafblaadjes. Ook komt hij alles te weten over...
Bekijk uitzending
Winston gaat langs bij Corien Wolfs die vleeskuikens houdt. Ook leert hij alles over rabarber. Wat is het verschil tussen rabarber met een rode steel en rabarber met een groene steel? Verder gaat Winston verder met de...
Bekijk uitzending
Winston gaat verder met het ontwikkelen van de droge worst en hij stelt de juiste receptuur samen. Daarnaast volgt Winston het proces van kaas maken, ziet hij hoe peren geteeld worden en ontdekt hij hoe vlees vervangen...
Bekijk uitzending