Culinair programma waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. De chef-kok bereidt met deze producten een heerlijk gerecht. Ed...
Bekijk uitzending
Winston ziet waar eerlijk vlees vandaan komt. Verder volgt hij het proces van een aardappel tot chips, ontdekt hij welke gerechten er gemaakt kunnen worden met oesterzwammen en neemt hij een kijkje in een bakkerij. Ook...
Bekijk uitzending
Het is bijna Pasen. Daarom laat chef-kok Ed Hoogendijk alvast zien hoe je een heerlijke paasbrunch op tafel zet. Voor de ingrediënten van de paasbrunch gaat Winston langs bij zalmrokerij Sognefjord waar de zalm wordt...
Bekijk uitzending
De aflevering staat in het teken van vis. De bak staat dan ook in het puntje van Groningen bij de enige garnalenafslag van Nederland. Winston gaat langs bij een palingrokerij waar hij verse paling en gerookte paling...
Bekijk uitzending
Ed en Winston staan met de bak in de Oude Kerk van het pittoreske Delft. De stad staat dit jaar in het teken van de kunstschilder Johannes Vermeer, daarom gaat Winston langs bij een hotel waar ze een echte Vermeer...
Bekijk uitzending
De aflevering staat compleet in het teken van de blauwe bes. Lisa maakt een feestelijke blueberry-cheesecake met de blauwe bessen die Winston heeft geplukt. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland Proeft...
Bekijk uitzending
Het is de week van de courgette. Terwijl Lisa een gezond gerecht bereidt met courgette en paling, gaat Winston op zoek naar de herkomst van de Hollandse courgette. Verder brengt hij ook nog een bezoek aan een...
Bekijk uitzending
Lisa gaat aan de slag met een groentesoort die te weinig gebruikt wordt in de keuken: de venkel. Winston ontdekt ondertussen het verhaal achter de Hollandse venkel. Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland...
Bekijk uitzending
Lisa en Winston staan met hun voeten in de aarde bij een rabarberkwekerij. Winston komt alles te weten over de rabarber en Lisa maakt een heerlijk rabarbergerecht klaar voor het zonnetje van de week. Ed Hoogendijk was...
Bekijk uitzending
Het is weer tijd voor het witte goud van het land: de Hollandse asperges! Lisa laat zien hoe je asperges perfect kunt bereiden. Naast een traditioneel aspergerecept maakt Lisa een verrassende aspergerisotto. En Winston...
Bekijk uitzending
Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland Proeft deskundige. De presentatie was in handen van Winston Post. Deze uitzending van het programma Nederland Proeft met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op...
Bekijk uitzending
Ed Hoogendijk was in deze uitzending van Nederland Proeft deskundige. De presentatie was in handen van Winston Post. Deze uitzending van het programma Nederland Proeft met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op...
Bekijk uitzending